Община Гулянци

Актуално

Актуално

На вниманието на пчеларите

Община Гулянци съобщава, че в периода 22 - 26 юни 2020 до 10:00 часа, при подходящи метеорологични условия, ще се проведе третиране на дървесната растителност в зелените площи в централната част на населените места. Препаратът е безопасен за хората, животинския свят и пчелите, прилага се без карантинен срок.

УВЕДОМЛЕНИЕ >>>

На вниманието на пчеларите

От 03.08.2020 г. до 05.08.2020 г. при подходящи метеорологични условия, ще се проведе авиационно  третиране на горски и тревни площи на територията на община Гулянци по поречието на р. Вит, р. Дунав и р. Искър, срещу вредител – комари с препарат подходящ за такъв род третиране -“ЦИТРОЛ 10/4УЛВ”.

Прочети още

ПРЕДСТОЯЩ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД НА ЗЪРНОКОМБАЙНИТЕ И ДРУГА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА

Общинска администрация гр. Гулянци съобщава, че в изпълнение на  Наредба № 2/03.02.2016 г. за извършване на технически прегледи за проверка на техническата изправност на земеделската и горска техника, на 02.06.2020 г. от 10.00 ч., на ІІ – ри стопански двор в гр. Гулянци ще се проведе годишен технически преглед навсички зърнокомбайни, колесни и верижни трактори с мощност на двигателя над 10 kW, ремаркета и самоходни шасита и прикачен инвентар.

Прочети още

На вниманието на пчеларите

На 29 юли от 21:00 часа ще се проведе наземно третиране с топъл аерозол срещу комари в град Гулянци. Ще бъде използван подходящ за целта препарат - ЦИТРОЛ 10/4 УЛВ, съдържащ 10% активно вещество Циперметрин.

Прочети още

Уведомление

Община Гулянци съобщава, че на 27.04.2020 г. ще бъде извършена дезинсекционна обработка в зелени площи в централната градска част, стадиони, училища и детски градини (само в регулационните граници) във всички населени места в община Гулянци. Обработката ще бъде извършена с препарат Тализма ЕК.

Сайта използва бисквитки