Община Гулянци

Обявления

Обява

За провеждане на конкурс за приемане на военна служба на лицe изпълнявало военна служба (кадрова военна служба )във военно формирование от състава на Съвместното командване на силите.

Прочети още

Обява

ОБЯВЕНИ СА ДЛЪЖНОСТИ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ВОЕННА СЛУЖБА   НА ЛИЦА ЗАВЪРШИЛИ ГРАЖДАНСКИ  СРЕДНИ ИЛИ ВИСШИ УЧИЛИЩА  В СТРАНАТА ИЛИ В ЧУЖБИНА, ВЪВ ВАРНА. ДЛЪЖНОСТИТЕ СА ЗА ОРКЕСТРАНТИ.

Прочети още

Обява

За провеждане на конкурс за приемане на военна служба на лица завършили граждански  висши или средни училища в страната или в чужбина в Националната гвардейска част.

Прочети още

Обява

За провеждане на конкурс за приемане на военна служба на лица завършили граждански  средни или висши училища в страната или в чужбина във военно формирование  от състава на Командване за логистична поддръжка.

Прочети още

Национален ученически конкурс "Наследник съм на..."

Централно военно окръжие, съвместно с Министерството на отбраната и Министерството на образованието и науката, регионалните управления на образованието и Съюза на ветераните от войните на България, организира национален ученически конкурс на тема „Наследник съм на …“ посветен на 110-годишнината от Балканските войни. Повече информация за конкурса можете да видите ТУК

Сайта използва бисквитки