Община Гулянци

Актуално

Планирани прекъсвания на електрозахранването

ЧЕЗ Разпределение всекидневно извършва дейности,   свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла,   подмяна на електромери,   ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение,   присъединяване на клиенти,   кастрене,   профилактика на трафопостове и други.   Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 29 март – 02 април  2021 г,    включително:

Прочети още

Планирани прекъсвания на електрозахранването в община Гулянци

ЧЕЗ Разпределение осъществява инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти.   Компанията всекидневно извършва дейности,   свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла,   подмяна на електромери,   ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение,   присъединяване на клиенти,   кастрене,   профилактика на трафопостове и други.   Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 01 – 05 февруари  2020 г,   включително:

Прочети още

Мерки срещу разпространението на птичи грип

Във връзка с констатирани първични огнища на болестта Инфлуенца А (грип) по птиците в животновъдни обекти, намиращи се в землището на гр. Славяново и предприети на областно ниво мерки за недопускане разпространението на болестта, със заповед на кмета на община Гулянци на територията на общината са въведени следните мерки:

Прочети още

Покана за публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Гулянци за 2021 г.

На основание чл. 84, ал.6 от Закона за публичните финанси Община Гулянци организира публично обсъждане на Проекта за Бюджет за 2021 година. Обсъждането ще се проведе на 11.02.2021 г. от 14.00 часа, в Конферентната зала на I етаж в сградата на Бюрото по труда.

Прочети още

Планирани прекъсвания на електрозахранването в община Гулянци

ЧЕЗ Разпределение осъществява инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла,   подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение,   присъединяване на клиенти,  кастрене,  профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага да бъдат извършени следните планирани прекъсвания на електрозахранването в община Гулянци, за периода 08 – 12 февруари  2021 г., включително:

Прочети още

Годишен технически преглед на земеделска и горска техника

Общинска администрация гр. Гулянци, съобщава, че в изпълнение на  Наредба № 2/03.02.2016 г. за извършване на технически прегледи за проверка на техническата изправност на земеделската и горска техника, на 03.02.2021г. от 9.30 ч., на ІІ – ри стопански двор в гр. Гулянци ще се проведе годишен технически преглед навсички колесни и верижни трактори, самоходни шасита, ремаркета и прикачен инвентар с мощност на двигателя над 10 kW, ремаркета и самоходни шасита и прикачен инвентар.

Прочети още

Сайта използва бисквитки