Община Гулянци

Новини

Годишен технически преглед на земеделска и горска техника

Общинска администрация гр. Гулянци съобщава, че в изпълнение на  Наредба № 2/03.02.2016 г. за извършване на технически прегледи за проверка на техническата изправност на земеделската и горска техника, на 02.02.2022г./сряда/ от 9.30 ч., на ІІ – ри стопански двор в гр. Гулянци ще се проведе годишен технически преглед навсички колесни и верижни трактори, самоходни шасита, ремаркета и прикачен инвентар с мощност на двигателя над 10 kW, ремаркета и самоходни шасита и прикачен инвентар.

Прочети още

Кметът на община Гулянци получи награда от телевизия "Зетра"

Телевизия "Зетра" връчи ежегодните награди на предаването "На фокус". Сред отличените за 2021 година е и кметът на община Гулянци Лъчезар Яков. Призът е за развита инфраструктура.

Стартираха дейностите по проект „Модернизиране на кухненското оборудване и обзавеждане на ДСП гр. Гулянци“

Община Гулянци изпълнява проект за оборудване и обзавеждане на Домашен социален патронаж гр. Гулянци, съгласно договор за съвместна дейност с Фонд „Социална закрила“ към МТСП. Проектът е на стойност 32 203 лева, от които 28 982,70 лв. от републиканския бюджет по Целева програма „Подобряване на материалната база на Домашен социален патронаж и/или Обществена трапезария“ и 3 220,30 лв. от общинския бюджет.

Прочети още

Споделени коледни вълшебства

Община Гулянци, НЧ „П. Р. Славейков“ гр. Гулянци, ЦОП гр. Гулянци, ДГ „Незабравка“ гр. Гулянци и СУ „Хр. Смирненски“ гр. Гулянци канят всички жители и гости на град Гулянци да се включат в празничните дни „Споделени коледни вълшебства“ на 20, 21 и 22 декември, от 10:00 до 12:00 часа, под голямата елха в центъра на града.

Прочети още

Детски градини, училища и граждани се включиха в конкурса на Община Гулянци и МКБППМН за най-впечатляваща коледна украса

На 6 януари комисия към Община Гулянци разгледа и класира участниците в конкурса за коледна украса. Идеята на организаторите е, чрез тази инициатива да се поощри творчеството, да се стимулират деца и възрастни да направят своите домове или любими места по-красиви, да се създаде празнично настроение в населените места. С голям ентусиазъм в конкурса се включиха граждани, училищата и детските градини. Чрез прекрасни снимки и видеа те отправиха своите послания за здрава и честита 2022 година.

Прочети още

"Дари кутия радост!" – кампания на МКБППМН гр. Гулянци

В началото на декември Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Гулянци стартира дарителска акция, в която деца и възрастни радват деца с коледен подарък.

Прочети още

Сайта използва бисквитки