Община Гулянци

Новини

В Община Гулянци са инвестирани над 25 млн. лв. европейски средства за периода 2014-2020 г.

На 21 март в Националния пресклуб на БТА в Плевен се проведе конференция по проект "Европа в България: Общо бъдеще". Проектът се изпълнява от Българската телеграфна агенция (БТА) с подкрепата на Европейската комисия. 

Прочети още

Община Гулянци получи нов училищен автобус

Още един чисто нов училищен автобус получи Община Гулянци от Министерството на образованието и науката. Превозното средство е с 35+1 места и е предоставено с договор за безвъзмездно ползване. По този начин министерството подпомага общините в задължението им да осигуряват превоз за децата и учениците.

Прочети още

ЦОП гр. Гулянци с инициатива по повод Световния ден на социалната работа

На 20 март екипът на Центъра за обществена подкрепа гр. Гулянци посрещна учениците от професионалната паралелката „Социална работа и консултиране“ на СУ „Асен Златаров“ с. Гиген.

Прочети още

В ОУ „Хр. Ботев“ с. Милковица откриха нова конферентна зала

На 10 март колективът на ОУ „Хр. Ботев“ с. Милковица откри нова конферентна зала. Гости на събитието бяха кметът на общината Лъчезар Яков и представители на администрацията, служители на кметството и фирми-партньори, общественият съвет при училището, родители.

Прочети още

Безплатни очни прегледи за жителите на община Гулянци

На 11 и 12 март ще се проведат безплатни очни прегледи и консултации с цел подобряване зрението на българското население.

Прочети още

Сайта използва бисквитки