Община Гулянци

Новини

Училищата в Милковица и Брест осъществяват проекти по НП „Заедно за всяко дете“

Миналата седмица ОУ „Христо Ботев“ с. Милковица проведе първото за тази година събитие по Национална програма „Заедно за всяко дете“, модул „Участвай и променяй – родителят активен партньор в училищния живот“.

Прочети още

Вълнуващи есенни дни в детските градини на община Гулянци

С весели тържества и пъстри инициативи бяха наситени дните на октомври и ноември в детските градини на общината.

На 21 ноември ДГ „Незабравка“ гр. Гулянци отпразнува 43 – ти рожден ден, посрещна есента и отбеляза Денят на християнското семейство.

Прочети още

По проект на Общината ще бъде ремонтирана главната улица в Гулянци

На 27 октомври кметът на общината Лъчезар Яков подписа споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството за финансиране на обект „Реконструкция на улица „Васил Левски“ в гр. Гулянци“.  

Прочети още

Поздравителен адрес

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ, ЧИТАЛИЩНИ И КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ, ПРОСВЕТИТЕЛИ И КНИЖОВНИЦИ,

Денят на народните будители е сред най-българските празници в нашия календар. На 1 ноември славим всички онези велики личности, които с кръст, меч и перо са водили народа ни към светлина, духовност и просвещение в най-тъмните и трудни години от нашата история.

Прочети още

Кметът на община Гулянци беше удостоен с плакет на Централно военно окръжие

На 18 октомври полковник Иван Иванов, началник на Военно окръжие – Плевен и майор Недко Неделчев, началник на сектор във ВО - Плевен посетиха община Гулянци и връчиха на кмета Лъчезар Яков плакет на Централно военно окръжие.

Прочети още

Сайта използва бисквитки