Община Гулянци

Кампания за набиране на доброволци

Уважаеми съграждани,

Община Гулянци набира доброволци, които при необходимост да окажат съдействие на Домашен социален патронаж и кметовете на кметства в дейностите по снабдяване със основни стоки от първа необходимост на самотно живеещите възрастни хора и хората с увреждания, които нямат близки.

Основните ангажименти на доброволците ще се изразяват в това да пазаруват основни стоки от първа необходимост и да ги предоставят на служителите на патронажа и кметствата за разнос по адресите. Дейността ще се осъществява при стриктно спазване на правилата за хигиена и безопасност, доброволците ще бъдат снабдени с маски и ръкавици.

Община Гулянци използва пълноценно целия ресурс, с който разполага, за да обезпечи изпълнението на мерките в извънредното положение. На този етап звената и екипите се справят с отговорностите и задачите си, но е напълно възможно при усложняване на ситуацията да имаме нужда от съдействие. Вярваме във Вашата отговорност и съпричастност, нека обединим усилията си, за да помогнем на своите баби и дядовци, майки и бащи, които винаги са наша опора. Сега е момента да им се отблагодарим с внимание и грижа.

Желаещите да се включат като доброволци, могат да заявят това на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като посочат име, професионални умения, адрес и телефон за контакт.

Сайта използва бисквитки