Община Гулянци

В Гулянци се проведе обучение във връзка с предоставянето на социални услуги от общините

Община Гулянци беше домакин на обучение на тема „Асистентска подкрепа – стандарти и критерии за качество на специализираната социална услуга“.

Във форума се включиха над 30 служители – заместник-кметове, директори на дирекции и специалисти с ресор социални дейности от общините на област Плевен и община Свищов. Обучението е организирано от Националния алианс за социална отговорност (НАСО), с обучител Атанаска Бонева – експерт от НАСО с дългогодишен опит в социалната работа на различни нива.

Кметът на община Гулянци Лъчезар Яков поздрави участниците и пожела успех на всички. „Социалните дейности са приоритет за всяка община и за нас е важно да предоставяме качествени услуги на хората. Тези обучения са възможност да се запознаем с новостите в нормативната уредба, да подобрим квалификацията на специалистите си и съответно да повишим знанията и уменията си, така че да отговорим на персоналните потребности на потребителите. Благодаря на Националния алианс за социална отговорност за гласуваното доверие да проведе обучението при нас."

DSC00882

DSC00877

DSC00872

Сайта използва бисквитки