Община Гулянци

В община Гулянци няма паркове, в които може да бъде организирано посещението на граждани

Във връзка със заповед № РД-01-239 от 26.04.2020 г. на министъра на здравеопазването, която разрешава ползването на парковете в страната при определени условия, Община Гулянци обръща внимание на жителите на всички населени места, че на територията на общината няма парк, който да позволява да бъдат организирани посещения по режима и съобразно мерките, описани в министерската заповед. Община Гулянци информира, че все още е в сила ограничението за ползване на обособени градинки в междужилищните пространства, беседки, детски и спортни съоръжения, пейки и други места с обществено предназначение, които предполагат събирането на хора на групи и докосването на общи части и повърхности.

Със заповед на министъра на здравеопазването беше удължен срока за задължително носене на маска или друго средство покриващо носа и устата на закрити и открити обществени места до 13.05.2020 г.

Уважаеми съграждани, бъдете отговорни, спазвайте противоепидемичните мерки, за да ограничим разпространението на заболяването и да предпазим себе си, близките си и община Гулянци!

Заповед на министъра на здравеопазването № РД-01-239 от 26.04.2020 г. >>>

Заповед за удължаване срока на противоепидемичните мерки >>>

Сайта използва бисквитки