Община Гулянци

Светли Христови празници, уважаеми съграждани!

Уважаеми съграждани,

Тази година с Вас посрещаме Великденските празници в необичайна и трудна обстановка. На изпитание са поставени смирението, вярата, дори нормалното ни ежедневие. В едно с целия свят сме изправени пред неизвестното и водим борба с невидим враг – COVID-19. Всеки от нас жертва нещо в тази борба – като започнем от хората, които останаха без работа и доходи и свършим с децата, които лишихме от игри.

За изминалите дни се промени всяка брънка от добре познатия ни живот и тази промяна ни даде повод да осъзнаем, колко важни сме един за друг, каква сила има цялото.

В дните на извънредно положение се справяме със ситуацията заедно – общинско ръководство и служители, медици, полицаи, кметовете на кметства, обслужващи звена, магазинери, фармацевти, учители и ученици. Сърдечна благодарност към всички, които са на първа линия и ежедневно излагат на риск себе си и близките си!

Виждам как всеки от Вас, уважаеми съграждани, също полага усилие да бъде полезен и високо ценя това. Зачитайки правилата, пазейки собственото си здраве и това на другите, Вие давате своя принос животът в община Гулянци да продължи да върви нормално.

Нека запазим чувството за единство и стремежът към добротворство в името на другите! Да осмислим чудото на Великден със собствените си действия! Да не губим вяра и да отправим дружна молитва от домовете си за здраве, надежда и благоденствие на общият ни дом – община Гулянци!

            Пожелавам Ви Светли Христови празници, уважаеми съграждани!

Лъчезар Яков

Кмет на община Гулянци

Сайта използва бисквитки