Община Гулянци

Да изчистим България заедно!

Община Гулянци подкрепя кампанията на „БТВ Медия Груп“ ЕАД „Да изчистим България заедно“, която през 2023 година ще се проведе на 16-ти септември (събота)–Световния ден на почистването.


Тази година инициативата „Да изчистим България заедно“ ще се проведе под надслов „ГОТОВИ СМЕ!“ и е насочена към усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. Именно най-малките жители ще поведат страната ни по пътя към опазването и отговорното отношение към природата, рамо до рамо със своите родители, приятели и всички нас.

Места,  които ще бъдат почистени:

 

Района на старото  пристанище  с.Загражден на река Дунав км. 625

Детска площадка на ул. „Христо Смирненски”- гр. Гулянци

Парк „Николай Хайтов” – гр. Гулянци

Спортен комплекс –  гр. Гулянци

Двора на ЦОП- гр. Гулянци

Спортен комплекс – с. Милковица

Гробищен парк – с. Милковица

Около двете автоспирки - с. Милковица

Можете да заявявате своето участие и с избрано от Вас място за почистване - пространства около домове и офиси, двора на  училища или друго любимо място  в срок до 13.09.2023 г. (сряда) на тел.:065612171, ел. адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в Община Гулянци – ст. 311 и ст.106.

Община Гулянци ще окаже съдействие за извозването на отпадъците на всички граждани, организации и фирми, които желаят да се включат в инициативата.

Отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване. Забранява се изхвърлянето на отпадъци в насипно състояние по тротоари и улици!

Извозването на отпадъците ще се извършва след предварителна заявка за участие.

Сайта използва бисквитки